Woodburn tillbaka i januari?

Bild till nyheten Woodburn tillbaka i januari?
Klopp funderar på att plocka hem sin unge adept efter det misslyckade låneuppehållet i Sheffield United.

Enligt välinformerade reportern Neil Jones på Goal.com värderar Liverpool att ta tillbaka 19-årige talangen Ben Woodburn från låneuppehållet i Championship-klubben Sheffield United.

Sedan han byttes ut i paus i 3-1-segern mot Norwich den 18 augusti har den unge walesaren inte fått mer än 28 minuter på planen.

I den senaste matchen i derbyt mot Sheffield Wednesday fanns han inte ens med på bänken.

Jürgen Klopp är väl medveten om att Woodburn är frustrerad över bristen på speltid och för en tid sedan plockades han hem för att spela för Liverpool U23 mot Derby County. Det är den enda match Woodburn har startat på tre månader. 

Sheffield United slåss just nu i toppen på Championship (fjärdeplats) och det finns samtidigt förståelse för att managern Chris Wilder inte vill göra alltför stora ändringar i startelvan. 

Enligt reportern Jones har "The Reds" möjlighet att avbryta lånet i januari, men än så länge har man inte inlett några förhandlingar.

Klubben hamnade i en liknande sits med Ryan Kent ifjol, som tillbringade en miserabel höst i Bundesliga-klubben Freiburg innan lånet annullerades och han gick på ytterligare ett misslyckat låneuppehåll i Bristol City. Nu gör Kent emellertid succé i Glasgow Rangers under Steven Gerrard.

Nästa vecka är det två år sedan Ben Woodburn blev klubbens yngste målskytt någonsin, då han avgjorde ligacupmötet mot Leeds framför The Kop (nedan). Han var då 17 år och 46 dagar. Sedan dess har Woodburn spelat åtta landskamper för Wales och han ingår fortfarande i truppen under Ryan Giggs ledning.


1 kommentarer

  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
Stöd våra sponsorer