Nästa match (Träningsmatch)

Tranmere klubbmärke Tranmere (B)

torsdag 11 jul 20:30

Klopp: Hendo missar Fulham

Bild till nyheten

Managern med senaste nytt inför söndagens bortamatch på Craven Cottage.
Se video + textsammanfattning här.

# Om Hendersons ankelskada

– Det är tillräckligt allvarligt för att han inaktuell i helgen, men efter landslagspausen bör vi kunna ha honom tillbaka. 

– Det var de bästa resultaten vi kunde ha fått efter "scannern", men inte tillräckligt bra. Inte bra, men ok.

# Om Keita som missade Bayern i onsdags

– Han kommer in på träning lite senare idag, så vi får se om han kan träna. Det verkar positivt, sedan får vi se hur det är.

# Om Oxlade-Chamberlain

– Efter landslagspausen bör Alex Oxlade-Chamberlain vara 100 procent frisk.

# Om segern i München

– Folk har sagt att Bayern inte var så bra som de varit, men jag vill säga att våra spelare förtjänar allt skryt. Ifjol var det sensationell, flytande fotboll, men enligt mig var matchen mot Bayern den mest mogna match vi spelat i Europa. Jag tyckte om det väldigt mycket.

# Om att ha tro på sig själva

– Vi kommer att behålla fokus. Vi var inte överraskade över att vi kunde besegra Bayern. Vi var väldigt, väldigt glada.

– Låt oss behålla samma läge, med självtillit och aggressivitet och allt det där. Jag är intresserad av att snacka om pressen om att vinna något. Jag försöker inte att bli ihågkommen om 50 år. Mitt jobb är att ge oss de bästa chanserna att nå framgång.

# Om Milners uttalande om att vinna något

– Det är normalt att du vill bevisa saker, men vi vaknar inte upp på morgnarna och tänker på finalerna vi förlorat. Du vill alltid förbättra dig och göra saker och ting bättre.

# Om Fulham på söndag

– Det att vara före City när de har en match till godo är inte viktigt, men vi vill vinna matchen på söndag. Matchen som City har till godo är mot Man United? Så den är inte så enkel.

– Vi kämpar för att vi inte leder längre. Vi behöver bara fokusera på fotbollsmatchen. Om det skulle vra något att fira när allt är över så ska vi göra det. Men inte nu.

# Om Manés fina form

– Det är fint att de delar lite på målen. Alla mål vi gör ger oss dessa poäng. Mo är i strålande form och gjorde allt rätt mot Bayern utom mål. Om Mané inte hade gjort mål på fem-sex matcher så hade han inte gjort det där första målet mot Bayern, men det var så naturligt. Världsklass.

– Alla kritiserade Neuer med det var bara världsklass från Sadio och det måste man acceptera.