Nästa match (Träningsmatch)

Tranmere klubbmärke Tranmere (B)

torsdag 11 jul 20:30

Scott Parker om Liverpools offensiv

Bild till nyheten

Fulham ligger på en nittondeplats i ligan och de har 13 poäng upp till Burnley som ligger ovanför nedflyttningsstrecket. Laget har en målskillnad på -40 och på söndag gästar Liverpool som har en målskillnad på +51. Trots detta tror managern Scott Parker att Fulham kan ta poäng på söndag.

- Det kommer bli en tuff utmaning för oss. Vi spelar för att hålla oss kvar i ligan och dem spelar för ligatiteln. De har ett lag med mycket individuell kvalitet och är de av världens bästa lag, sa Scott Parker på dagens presskonferens.

- De spelar med ett högt tempo och det gör dem svårslagna. Jag har spelat mot många bra Liverpool-lag under min karriär, men detta är nog det bästa på länge.

Mohamed Salah har gjort 17 mål i ligan, Sadio Mane 16 och Roberto Firmino 11. Alexandar Mitrovic är Fulhams bästa målskytt i ligan med sina 10 mål och hans anfallskollega Andre Schürrle har gjort 6 mål. Trots den stora skillnaden i målproduktionen tror Scott Parker att hans lag kan ta poäng på söndag.

- Det är inget snack om att Liverpool är ett av ligans bästa offensiva lag. Det är många lag som har spelat offensivt mot oss. Men vi måste tro på vårt försvarsspel och vi tror att vi kommer ta poäng, säger Parker.