Positiva nyheter om Gomez och Ox

Bild till nyheten Positiva nyheter om Gomez och Ox
Klopp räknar med att Joe Gomez och Alex Oxlade-Chamberlain kommer träna med övriga truppen efter det stundande landslagsuppehållet.

Dejan Lovren, Xherdan Shaqiri och Adam Lallana har nyligen kommit tillbaka från skadefrånvaro. 

Trion kan mycket väl vara med i morgondagens startelva mot Fulham. Det finns en risk att Jürgen Klopp kommer göra förändringar gentemot startelvan som var i onsdags mot Bayern München. Jordan Henderson och Naby Keita kommer missa bortamatchen mot Fulham på grund av skador. I onsdags blev Henderson utbytt tidigt i den första halvleken, då han fick en ankelskada.

- Skadan är så pass allvarlig att han inte kan spela på söndag. Vi räknar med att han är tillbaka efter landslagsuppehållet, säger Klopp.

Andra som stod över fredagens träning var Trent Alexander-Arnold och Alberto Moreno. Moreno var inte med på bänken mot varken Burnley eller Bayern München.

Kan vara tillbaka efter landslagsuppehållet

Joe Gomez har inte spelat sedan början av december och sedan dess har försvaren genomgått två operationer. Men nu räknar Klopp med att han kan vara tillbaka efter landslagsuppehållet som börjar nästa vecka.

- Det ser positivt ut. Vi följer upp Joe Gomez fysiska status dagligen. Han lär kunna träna för fullt när landslagsuppehållet är över och då får vi se om han kan spela matcher igen, säger Klopp.

- När truppen samlas igen är det troligt att även Alex Oxlade-Chamberlain kommer träna för fullt igen.


4 kommentarer

  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
Stöd våra sponsorer