– Publiken var fantastisk

Bild till nyheten – Publiken var fantastisk
Jürgen Klopp var inte helt nöjd över hur laget presterade i den andra halvleken mot Tottenham. Anfield-publiken fick dock en stor dos beröm.

Liverpool är tillbaka i serieledning efter segern mot Tottenham. Laget har dock en match mer spelad än Manchester City, som möter Cardiff på onsdag. I dagsläget är Liverpool två poäng före de ljusblå i tabellen.

– Vi gjorde väldigt mycket bra i den första halvleken, men efter paus var vi inte lika bra. Men vi gjorde det avgörande målet och det var strålande, sa Jürgen Klopp till Sky Sports efter slutsignalen.

– Vi hade fortfarande mycket tid kvar när de kvitterade tjugo minuter innan slutet, men jag är inte nöjd över hur vi släppte in målet. Det verkade som att vi hade trötta ben i den andra halvleken. Vi försökte att byta spelsystem, men kort därefter släppte vi in kvitteringsmålet, fast det hade inget med formationen att göra.

– Jag förstår inte varför vi inte bytte sida oftare. Tottenham hade ett par fina målchanser. Sissoko borde ha gjort det bättre när han hade fri väg mot mål, även om Van Dijk gjorde ett bra jobb.

– Vi tävlar mot världens bästa lag, Manchester City. Idag mötte vi ett av världens bästa lag - Tottenham. City ser väldigt bra ut så vi måste kämpa på som galningar. Publiken var fantastisk idag och skapade en otrolig stämning. Nu måste vi göra samma sak i en ny tuff match mot Southampton på fredag.


1 kommentarer

  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
Stöd våra sponsorer