– Det bäst jag sett på Anfield

Bild till nyheten – Det bäst jag sett på Anfield
Steven Gerrard menar att han hade otroligt svårt att kontrollera sina nerver när Liverpool stod för bragden mot Barcelona i Champions League.

I tisdags stod Liverpool för en av historiens värsta vändningar i Champions League-sammanhang när ett 3-0-underläge från Camp Nou vändes till en 4-3-seger efter 4-0 hemma på Anfield. 

En som var på plats och såg, nästa hela bragden, var legendaren Steven Gerrard. 

– Det var svårt att kontrollera nerverna på Anfield. Jag fick lov att lämna innan matchen var slut, så fort det blev 4-0. Jag hade med mig min sjuåriga dotter och jag skyllde på att hon skulle till skolan dagen efter, säger Gerrard till The Mirror.

– Det handlade egentligen mer om mina nerver. Jag kan bara tänka mig hur spelarna kände. Jag tror inte jag hade klarat av att se Coutinho, Suarez eller Messi krossa mitt hjärta, så jag bestämde mig för att hinna före den värsta trafiken och lämna Anfield innan något gick snett.

– Som supporter och tidigare spelare så var tisdagens match det bästa jag sett på Anfield. Det fick mig att tänka tillbaka på matchen mot Chelsea med Luis Garcias mål och Olympiakos - de stora matcher som jag själv upplevde. 

– Jag hoppas att jag som manager kan få uppleva flera stora kvällar. Att vara på plats på Anfield gav mig en påminnelse om hur speciellt det är att bidra med framgång till fansen. 


3 kommentarer

  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
Stöd våra sponsorer