Se finalen på pub i Liverpool

Bild till nyheten Se finalen på pub i Liverpool
Många skippar svindyra flyg, hotell och matchbiljetter och ser Champions League-finalen på plats i Liverpool istället. Här hittar du en lista över barer och pubar som kör finalevent.

Kollegorna på Liverpool.no har gjort en sammanställning över pubar i centrum och runt Anfield som kommer att sända finalen mot Tottenham den 1 juni.

Många svenskar och norrmän har redan planerat in en tripp till Liverpool för att förhoppningsvis få se laget lyfta "Big Ears" för sjätte gången. Men räkna med att det kommer att vara knökfullt överallt!

Många barer och pubar kräver dessutom biljetter för entré och de flesta är redan slutsålda.

Finalen visas dessvärre inte på storbild på Anfield på grund av musikkonserter fyra dagar senare. I Stanley Park har någon eller några skurkar bokat ett falskt event inför finalen och flera tusen personer har redan köpt biljetter till något som alltså är en ren bluff.

Centrum

City är ett gott alternativ till området runt Anfield. Om ditt favoritställe är fullt kan du alltid dra vidare till en grannpub. Liverpool är fullt av vattenhål och de flesta kommer att sända matchen.

Populära ställen som Bierkeller, Baltic Market och Camp and Furnace har redan sålt slut på sina biljetter, men man kan ta kontakt för att sätta sig på väntelista. Speciellt Camp and Furnace har en FB-sida där fans brukar ge bort lite biljetter närmare finaldagen.

BOSS Night sänder matchen i både Olympia och District, men båda ställen blev utsålda på mindre än en minut!

M&S Bank Arena

Huvudeventet sker på M&S Bank Arena i Albert Dock (tidigare Echo Arena) som tar in 11 500 åskådare i tre olika lokaler. LFC förhandsbokade arenan redan för sex månader sedan.

De som inte hade någon lycka med sig i biljettlotteriet till CL-finalen i Madrid har första tjing när försäljningen öppnar denna vecka och man kan köpa biljetter mellan kl 11 tisdag 21 maj till kl 10 torsdag 23 maj. 

Biljetterna går till försäljning för alla från kl 13 torsdag den 3 maj och köpes här: www.ticketquarter.co.uk.

Även Radio City bjuder in till Champions League Party vid Hinterlands, vid sidan av Baltic Market. Biljetterna är dock ganska dyra då endast VIP-biljetter återstår. De kostar £30/styck och kan köpas här.

En annans stor sportspub som visar finalen är McCooley´s, som har lokaler både på Mathew Street och Concert Square. Alla bord är redan bokade men här finns  gott om utrymme om man vill stå och även gratis entré. Så var ute i god tid. Mer info här.

Head of Stream visar också matchen. Här finns det många sittplatser, som kommer att gå åt snabbt. Head of Steam kräver heller inga bijetter.

Mackenzie’s Whisky Bar på Hardman Street har gratis entré, men kräver ändå biljetter i dörren för att hålla nere kapacitet.

Aintree Race Course norr om staden visar kampen på sin världsberömda galoppbana. Det påstås vara Storbritanniens största bildskärm med livemusik och matservering i familjevänliga omgivningar. Biljetter kostar mellan £11 och 35 pund och kan köpas här.

Allerton Manor Golf Club, söder om staden, sänder matchen på storbildskäm. De upprättar en fan zone med barer och grill. Dörrarna öppnar kl 17 och biljetterna kostar £20 och släpps via golfklubben. Man kan ringa och boka på +44 151 428 7490.

Andra ställen som kommer att sända matchen är exempelvis Cratfy Chandler på Bold Street, Dispensary, Renshaw Street, Hannahs Bar, The Flute och Fly in the Loaf på Hardman Street samt Thomas Rigby´s och Lady of Mann på Dale Street.

Anfieldområdet

The Sandon, puben där Liverpool bildades 1892, visar matchen på storbild utomhus. Dörrarna öppnar kl 10 och det blir livemusik och underhållning under hela dagen. Barn är välkomna. Här behövs inga biljetter, men det kommer att bli fullsatt så det gäller att vara ute i god tid.

Hotel Tia på Anfield Road visar matchen på storskärm, men man behöver biljett för att komma in. Och de tråkiga nyheterna är att det redan är slutsålt.

The Church, kyrkan som byggts om till pub, kommer också att visa finalen. De har gratis entré – men som vanligt gäller det att var ute i god tid.

The Twelth Man kör också finalträff och även här förväntas det att bli fullsatt. Även om de inte har annonserat om biljettsystem kommer det att finnas vakter vid dörren som håller ner kapciteten. Puben har många tv-skärmar och många rum, både på första och andra våningen.

Ett stenkast från stadion, lite utanför Anfield-området, ligger Glenbuck Hotel som också visar finalen. Det är en stor och trevlig pub med många tv-skärmar.

Andra pubar man kan testa runt Anfield är The Park och The Arkles, liksom The Oakfield, King Harrys och eventuellt The Cabbage Hall

Även The Kop Bar kommer antagligen att visa matchen, men detta har ännu inte bekräftats.

Källa: Liverpool.no


0 kommentarer

  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
Stöd våra sponsorer