Barca-hjälten gjorde mål för U18

Bild till nyheten Barca-hjälten gjorde mål för U18
Han var bollkallen som kvickt kastade bollen till Alexander-Arnold vid hörnan som ledde till Liverpools fjärde och avgörande mål i CL-klassikern mot Barcelona i maj. I går gjorde Oakley Cannonier sitt första mål för Liverpool U18.

När "The Reds" mötte Barca på Anfield visste alla att det krävdes en omöjlig 4-0-seger för att ta sig vidare till finalen i Madrid.

Vid ställningen 3-0 fick Liverpool en hörna mot The Kop, som Trent Alexander-Arnold tog snabbt. Barcelonaförsvaret stod och sov när Divock Origi bredsidade in 4-0 över ter Stegen och sensationen var ett faktum.

Trent och Divock stal rubrikerna, men en annan person som hyllades som på Anfield var bollkallen Oakley Cannonier, som reagerade kvickt och skickade bollen till Trent, för att kunna genomföra överraskningsmomentet.

På twitter var det många Liverpoolsupporters som ville att 14-åringen skulle få en staty utanför arenan. Ex-stjärnan Graeme Souness, expert på Sky Sports, krävde i sändning att grabben skulle belönas med finalbiljetter.

Men Oakley Cannonier kan lira boll han också. På onsdagen gjorde han matchens första mål när Liverpool U18 besegrade Burton med 4-0 i första träningsmatchen.

Karriären i U18-laget kunde alltså inte ha fått en bättre start för Oakley, som redan har fått hjältestatus på Anfield. Kanske kan han själv kopiera Alexander-Arnold i framtiden och gå från att vara bollkalle till en central roll i A-laget?


1 kommentarer

  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
Stöd våra sponsorer