Bekräftar speltid för Lovren

Bild till nyheten Bekräftar speltid för Lovren
Jürgen Klopp menar att han inte kommer att förändra allt för mycket från matchen mot Tranmere inför mötet med Bradford under söndagen. Dock bekräftar han att Dejan Lovren är redo för spel och kommer att bli involverad.

På söndag spelar Liverpool mot Bradford City i den sista träningsmatchen innan laget reser till USA. 

Virgil van Dijk, Jordan Henderson, Tren Alexander-Arnold och Gini Wijnaldum anslöt till truppen under lördagen och kommer därför inte att vara tillgängliga för spel mot Bradford.

En spelare som kommer vara involverad är Dejan Lovren.

– Dejan kommer att vara tillbaka, säger Jürgen Klopp till officiella hemsidan. 

Lovren var tillbaka redan innan Tranmere-matchen, men fick träna istället för att spela på Prenton Park.

– Med honom handlade det om samma procedur som med de spelarna som anslöt idag. Men han kommer självklart att spela imorgon, säger Klopp.

Klopp har för vana att använda sig av två olika elvor i de två halvlekarna under träningsmatcher och han menar att det troligtvis ser likadant ut under söndagens match.

– Jag tror inte att det kommer vara stora förändringar, vi kan inte göra så mycket annorlunda. 

– Kanske blir det väldigt liknande startuppställningar som under förra matchen eftersom att det såg så bra ut, varför inte? För att få igång lite rytm och sådant.

– Vi måste vänta och se vilka som inte kan spela. Det blir ganska likt och förhoppningsvis lika bra fotboll, för jag gillade verkligen förra matchen.

– För att vara första matchen var jag väldigt imponerad. Nu måste vi visa att vi kan göra det igen. Förhoppningsvis klarar grabbarna av det.


6 kommentarer

  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
Stöd våra sponsorer