Klopp om eventuella spelarköp

Bild till nyheten Klopp om eventuella spelarköp
Från träningslägret i Indiana har managern återigen besvarat frågor om klubben kommer att shoppa i sommar. Här är hans svar.

– Vi är ganska avslappnade i förhållandet till det, vi får se vad som händer, säger Klopp till Liverpoolfc.com.

– Som jag sagt tidigare så kommer inte det här bli det största övergångsfönstret i klubbens historia. Jag vill påstå att vi har investerat mycket i laget de två sista åren, men vi kan inte satsa lika mycket varje år.

Hittills är det bara 17-årige mittbacken Sepp van den Berg som hämtats in från PEC Zwolle för £1,3m.

– Folk snackar om att man ska satsa summor som £300m eller £200m. Det är kanske bara två klubbar i världen som kan göra det, som Barcelona och Real Madrid. Och Man City och PSG kan göra det varje år.

– Men vi har det bra. Jag är nöjd med laget. Vi måste se om vi kanske hittar en position där vi måste försöka finna någon, men det är ingen press. Vi har lösningar för alla situationer.

– Har vi den lösningen som alla utifrån är 100 procent nöjd med? Det tror jag inte, för folk vill ha världsklass här, världsklass där och att han på bänken måste vara världsklass. Det är inte så enkelt, men vi jobbar på det.

Daniel Sturridge och Alberto Moreno (Villarreal) är som bekant borta och klubben har sålt Rafa Camacho till Sporting CP och Danny Ings till Southampton.

– Vi är också avslappnade till om någon drar härifrån. De unga grabbar som är här här sätter stort pris på att få jobba med oss. Och vi ska inte heller glömma att Naby Keita och Xherdan Shaqiri är skadade. De kommer tillbaka.

– Jag ser verkligen fram emot säsongen, det kommer att bli väldigt spännande!


25 kommentarer

  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
Stöd våra sponsorer