Hyllar lagets prestation

Bild till nyheten Hyllar lagets prestation
Jordan Henderson var mycket nöjd med sina lagkamrater efter en säker seger mot Arsenal.

Kapten Jordan Henderson fick frågan om han var nöjd med lagets prestation efter 3-1-segern mot Arsenal.

– Ja, självklart. Tre nya poäng mot ett bra lag, en fin prestation. I det stora hela är jag otroligt nöjd med matchen.

– De startade säsongen väldigt bra med två segrar så vi visste att det skulle bli tufft. Vi visste dock att om vi gjorde rätt saker, spelade på våra styrkor, försvarade bra och var kliniska framför mål så skulle vi kunna skada dem. Vi lyckades att göra det, så det var en bra insats.

– Om vi ska vara riktigt kritiska så är vi besvikna över att vi släppte in mål. Jag borde ha rensat bollen. Men i slutändan är vi nöjda med de tre poängen.

Arsenals mål kom i matchens slutskede när Lucas Torreira avslutade hårt och lågt i straffområdet.

– Det var slarvigt av mig, jag borde ha rensat bollen. Jag försökte att få en tå på bollen. Han visste inte att jag kom mot honom så jag hade nog lite mer tid än vad jag trodde, säger Henderson.

– Men nu är jag väldigt kritisk - jag är otroligt nöjd med hur vi spelade. Jag tycker att alla var briljanta och vi förtjänade verkligen poängen.

Mohamed Salah stod för ett väldigt vackert 3-0-mål när han löpte sig loss på högerkanten, vek in i straffområdet och avslutade lågt i borte hörn. 

– Det var ett otroligt mål. Vi har sett honom göra sådär så många gånger. 

– Alla tre målen var riktigt bra. Nu måste vi se till att återhämta oss på bästa sätt, träna hårt under veckan för att vara redo för en tuff match mot Burnley.


3 kommentarer

  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
Stöd våra sponsorer