Övertidsmål räddade poäng för U18

Bild till nyheten Övertidsmål räddade poäng för U18
Liverpool U18 är obesegrade efter tre spelade omgångar i ligaspelet.

Liverpools U18 har startat säsongen med två segrar i de två första ligaomgångarna. Under lördagen blev det dock delad poäng i bortamötet med Wolverhampton.

De röda dominerade stora delar av matchen med en lyckad hög press. Redan efter 45 sekunder ropade de på straff när Niall Brookwell gick till marken, men domaren valde att fria.

Trots spelövertaget i den första halvleken var det ändå hemmalaget Wolverhampton som skulle ta ledningen precis innan pausvilan. Chef Campbell blev fälld i straffområdet och denna gång pekade domaren på straffpunkten. Campbell klev själv fram och satte 1-0 till Wolves.

I den andra halvleken fortsatte de röda att skapa chanser, men det skulle dröja ända till matchens absoluta slutskede innan de fick in kvitteringen. Savage nådde högst på Clarksons hörna och 1-1 var ett faktum. Kort därefter blåste domaren av matchen och de bägge lagen fick dela på poängen.

Liverpool U18: Winterbottom, Hill, Quansah, Savage, Norris, Clarkson, Ritaccio (Balagizi 71), Brookwell (Beck 83), Cain, Stewart, O'Rourke (Corness 90)

Resterande avbytare: Kelly, Wilson.