Vill inte diskutera nytt kontrakt

Bild till nyheten Vill inte diskutera nytt kontrakt
Jürgen Klopps agent berättar om hur de ser på tyskens framtid i Liverpool.

Jürgen Klopps nuvarande kontrakt löper ut säsongen 2021/22 och det finns inga planer på att avsluta det avtalet i förtid. Han har dock heller inga planer, just nu, att förlänga kontraktet, enligt agenten Marc Kosicke.

– Jürgens kontrakt sträcker sig till 2022 och det är ingen hemlighet att klubben vill förlänga, säger Kosicke till DAZN.

– Det är inget vi har tid för just nu. Vi måste vänta och se hur saker och ting utvecklar sig och om klimatförändringarna medför bättre väder i England eller endast i Tyskland.

Det tråkiga vädret på de brittiska öarna kan vara en av anledningarna till att Klopp kan komma att söka nya utmaningar när avtalet med Liverpool löpt ut.

– Man bör inte underskatta det dåliga vädret. Jag minns att Liverpool förhörde sig för första gången om en kontraktsförlängning i november eller december. Jürgen och hans fru Ulla går upp på morgonen och det är mörkt. När de sedan träffas igen på kvällen är det också mörkt, grått och duggregn. 

– Under vinteruppehållet i Tyskland åker klubbarna på semester i två veckor om vädret är dåligt, sedan kommer de tillbaka och åker iväg på ett träningsläger i solen under flera dagar. 

Agenten påpekar att Premier League-titeln är det stora målet.

– Han är inte bara stolt över processen, utan även att det nu finns titlar i prisskåpet igen. Därför är Premier League-titeln nu målet för Jürgen. Det finns sex topplag i ligan och Jürgen har nyligen sagt att det största problemet är Manchester City.


0 kommentarer

  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
Stöd våra sponsorer