– Vi kan bättre

Bild till nyheten – Vi kan bättre
Jordan Henderson menar att laget måste analysera vad som gick fel mot Napoli för att sedan studsa tillbaka på rätt väg igen.

Liverpool åkte på en 2-0-förlust i Champions League-premiären mot Napoli. Det var en match där bägge lagen skapade ett par målchanser, men defensiva misstag i slutskedet innebar att alla tre poängen stannade kvar på San Paolo.

– Jag tycker att vi gjorde en hel del bra saker, det var bara i sista tredjedelen som det inte riktigt stämde idag, säger lagkaptenen till Liverpoolfc.com.

– Napoli är ett bra lag på hemmaplan och de kommer alltid att kunna skapa några farliga chanser. Man måste vara beredd att försvara som ett lag, vilket jag tycker att vi gjorde.

– Vi vann bollen på ett bra sätt på mittfältet flera gånger och kontrade bra, men det var bara det allra sista som saknades. Sedan måste vi såklart förbättra oss där vi gjorde misstag som ledde till målen. 

– Sett till det stora hela så kan vi såklart vara bättre. Vi måste ta ansvar nu och gå vidare för att sedan reagera på rätt sätt.


1 kommentarer

    Stöd våra sponsorer