Peter Moore besökte skadad supporter

Bild till nyheten Peter Moore besökte skadad supporter
Liverpools CEO hyllas stort runt om i fotbollseuropa idag efter att han besökt en skadad supporter på sjukhuset i Neapel under gårdagen.

Liverpools CEO, Peter Moore snappade upp en tweet från en supporter under gårdagen där man tweetade om ett gäng Ultras från Neapel som attackerat Liverpoolfans.

Det var runt tvåtiden på dagen som några av Liverpools tillresta fans blev attackerade och omringade av personer på scooter som var beväpnade med glasflaskor och bälten.

Steven var en av dem som attackerades, men han tog sig ändå till arenan för att se matchen. Väl där kollapsade han i halvtid efter att ha tappat för mycket blod. Han blev förd till sjukhuset i Neapel och det var då Peter Moore såg en tweet i sociala medier och bestämde sig snabbt för att besöka den skadade supportern.

Senare under kvällen kom en tweet från Moore.

"Jag är på sjukhuset nu och vi kommer inte lämna honom förrän vi är säkra på att han mår bra. Men ni kan sluta oroa er, vi väntar på att få besöka doktorn men dessvärre verkar det inte var så hög prio på detta just nu."

Dock kom där lite positivare nyheter senare när man tweeta.

"Sjukhuspersonalen och polisen har nu hjälpt Steven och han kommer att stanna på sjukhuset och övervakas under natten. Samtidigt vill han skicka ett stort tack till alla som visat sin omtanke."

Ett Liverpoolfan som vill vara anonym berättar för Liverpool Echo om händelsen.

– Vi försökte bara ta en stillsam drink innan vi skulle bege oss tillbaka till vår lägenhet. Men på bara några sekunder hade 10 män på Scooter omringat oss och med täckt ansikte och hjälm. De gick till attack med bälten och annat tillhygge. Allt inom loppet av 90 sekunder.

Det är andra gången jag är här och det är även andra gången vi stöter på oroligheter, jag tänker aldrig åka hit igen.


7 kommentarer

  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
Stöd våra sponsorer