Storträff i Malmö - Bara 30 platser kvar!

Bild till nyheten Storträff i Malmö - Bara 30 platser kvar!
Efter höstens enorma succé för Storträff Syd i Malmö, där Jamie Webster fick taket att lyfta, är vi glada över att återigen bjuda in till en grym dag i Malmö för att kickstarta 2020 den 11 januari. Nu finns bara 30 av 300 platser kvar!

Det är nu återigen dags att sätta ett stort rött Liverpoolkryss i kalendern och datumet som gäller är den 11/1 (2020!) när Liverpool reser till London för bortamatch mot Tottenham medan du och dina vänner beger er till O'Learys Entré i Malmö för Storträff Syd och en värmande dag mitt i den svenska vintern!

Efter jul- och nyårshelger kan det ju vara dags att sjunga ur sig några kilo onyttig mat och det görs såklart bäst tillsammans med alla "fellow Reds" från södra Sverige. 

På scen denna gången kommer vi bland annat bjudas på live-podd från LFC Podden och de har redan bokat upp Tobbe Hysén, enorm Liverpoolsupporter och son till "den där Glenn", som en av gästerna som kommer att grillas framme på scen under dagen.

Mer överraskningar kan komma att trilla in vad det lider men tanken är att istället slimma prislappen rejält och erbjuda ett härligt break för alla fans efter jul- och nyårshelgerna. Och en riktig pangstart på 2020!

Utöver en show och massvis med skratt bjuder träffen i vanlig ordning på en riktig heldag med likasinnade vänner och vi slår upp portarna redan 12.00 för att hinna med att bowla, få i oss både en välsmakande burgarbuffé och en öl (eller sju) innan matchstart klockan 18.30!

Detta är en dag som ni inte vill missa och jag antar att alla återkommande gäster kan gå i god för det i kommentarsfältet nedan.

Vi räknar återigen med att vi kommer att sälja slut på biljetterna och det är först till kvarn som gäller. Det är som sagt endast 30 platser kvar vid uppdatering Onsdag 6/11 kl 17.00.

INFO OCH PRISER:

Plats: O'Learys, Entré, Malmö

Dag: Lördag 11 januari

Tider: 12.00-21.00 ca (Matchstart Tottenham-Liverpool 18.30)

259:- för medlemmar i supporterklubben
299:- för icke medlemmar
389:- för medlemsfamilj (1 vuxen och 1 barn under 13 år)
429:- för icke-medlemsfamilj (1 vuxen och 1 barn under 13 år)
150:- för extra barn

* Med medlemsfamilj räknas att den vuxna i sällskapet är medlem.

För vuxna ingår: Hamburgerbuffé + (1) öl + fri bowling
För barn ingår: Hamburgerbuffé + läsk + fri bowling

FÖR ATT ANMÄLA:

Räkna ihop totalt belopp för just din anmälan och Swisha beloppet till 0733-117736 (David Olsson). I textstycket måste ni skicka in namnen på alla personer samt medlemsnummer (Svenska Supporterklubben) på de som är medlemmar. Notera att medlemspriset endast gäller för just den personen som är medlem (+ ev. 1 barn om man utnyttjar dealen för medlemsfamilj). Men alltså inte extra personer i sällskapet. 

För- & efternamn på alla deltagare samt eventuella medlemsnummer måste anges i texten så anmäler ni åt flera personer och platsen blir liten så dela hellre upp era betalningar. 

För frågor (och om man av någon anledning inte kan betala med just Swish) kan ni maila [email protected]. Några preliminärbokningar eller önskemål om bordsplaceringar etc är dock inte möjliga. För bokning gäller först till kvarn av inbetalning.

Er bokning är bekräftad i samband med  att ni genomfört er betalning och er Swish kan sparas som "kvitto" vid eventuella frågetecken. Ni får dock inte en separat bekräftelse. 


7 kommentarer

  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
Stöd våra sponsorer