Video: Klopp känner ingen press

Bild till nyheten Video: Klopp känner ingen press
– Folk säger att nu kan vi bara tappa titeln, men det snacket bryr vi oss inte om, sa managern efter 3-1-skalpen mot City.

– Vi gjorde två otroliga mål, men vi fick också slita i perioder på grund av sättet City spelade på och i 75 minuter kunde vi kontrollera det på ett vis. Efter det blev vi lite slitna och bollen seglade genom straffområdet.

– Du behöver dessa ögonblick med flax. Efter att de gjorde 3-1-målet fick de momentum. Vi gick till paus i 4-1-4-1-formation men ändrade ingen mot slutet.

– Det andra målet vi gjorde, jag tror inte jag har sett något liknande... Allt runt de tre målen var resultatet av hårt arbete. Vi förtjänade poängen. Snyggt!

Klopp mötte också Sean Cox, den irländske supportern som höll på att mista livhanken sedan han attackerats av Roma-ultras utanför Anfield i april 2018.

– Jag mötte Sean Cox innan matchen och det var väldigt fint att se honom. Han var väldigt glad för att se mig, men jag var mycket gladare att se honom. Hans fru och söner var också där. Det var en fantastisk dag och om han flyttar till Liverpool kommer han att få säsongskort, det är 100 procent säkert.

– Jag älskade atmosfären på arenan. Folk var otroliga mot en vansinnigt tuff motståndare.

Klopp fick också frågan om att gå obesegrade genom hela ligasäsongen, som Arsenal gjorde 2003/04.

– Nej, det är inte något vi tänker på. Efter matchen tänkte jag på ett ord som jag inte får säga. Nu ska killarna dra iväg för å spela för sina landslag och så ska vi möta Crystal Palace borta två dagar efter att de är tillbaka. 

– Det enda jag bryr mig om just nu är att spelarna kommer tillbaka friska


7 kommentarer

  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
Stöd våra sponsorer