Var aktuell för A-landslaget

Bild till nyheten Var aktuell för A-landslaget
Neco Williams följs tätt av den walesiska landslagsledningen och tränare Ryan Giggs.

18-årige Neco Williams imponerade stort när han fick göra sin seniordebut för Liverpool mot Arsenal i Ligacupen för några veckor sedan.

Just nu är Williams på landslagsuppdrag med Wales U19-landslag, men enligt The Independent ska Ryan Giggs ha funderat på att plocka ut honom i seniortruppen inför de viktiga EM-kvalmatcherna mot Azerbadjan och Ungern. 

Wales U21-landslagstränare Paul Bodin berömmer Williams, men menar samtidigt att det är rätt beslut att låta honom klättra upp genom de åldersbestämda landslagen.

– Många önskar att vi ska flytta upp honom i systemet, men just nu spelar han för U19-landslaget. Han är en väldigt talangfull spelare, men han är fortfarande väldigt ung, säger Bodin till The Independent.

– Jag är säker på att Liverpool är mycket nöjda över hans utveckling.

Bodin har även uttalat sig om Williams i en intervju med sajten Wales Online. Där berättar han att han gläder sig över att den unge högerbacken dagligen kan lära av en av världens bästa högerbackar - Trent Alexander-Arnold. Detta säger Bodin trots att engelsmannen troligtvis kommer att hålla Williams långt från en startplats i Liverpool.

– Om han inte får tillräckligt med speltid i Liverpool så är jag säker på att det finns många klubbar som kommer att vilja låna honom, säger  U21-tränaren.


1 kommentarer

  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
Stöd våra sponsorer