Uppgifter: Inledda förhandlingar med Feyenoord

Bild till nyheten Uppgifter: Inledda förhandlingar med Feyenoord
Allt mer tyder på att Feyenoords Arne Slot kommer att bli Liverpools nye manager. Klubbarna sägs nu sitta i förhandlingar om en övergång för nederländaren.

Sedan de initiala uppgifterna om Liverpools intresse för Arne Slot har situationen utvecklat sig fort. Under tisdagen rapporterade ett flertal trovärdiga engelska journalister att Slot är de rödas förstaval – och nu sägs förhandlingar vara inledda.

Det är återigen David Ornstein (The Athletic), Paul Joyce (The Times) och Melissa Reddy (Sky Sports) med flera som kommer med uppgifterna.

Ornstein skriver att Liverpool och Feyenoord sitter i förhandlingar om en övergång. Efter en gedigen datadriven process identifierade den röda klubbledningen Slot som en het kandidat till att ta över efter Jürgen Klopp. 

Liverpool ska ha valt att ligga lågt för att visa respekt för Feyenoord i och med att de hade en cupfinal förra helgen, men med den avklarad – en final där Slot för övrigt ledde sitt lag till seger – är de nu redo att accelerera processen.

En kontakt ska även ha tagits med Slot själv som sägs vara väldigt intresserad av jobbet. Enligt Reddy, som hänvisar till källor i Nederländerna, finns det indikationer på att situationen kan få en snabb lösning just tack vare 45-åringens starka önskan om att ansluta till The Reds.

* * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * *

Vi behöver ditt stöd under 2024!
Bli medlem/abonnera på LFC.se
299 kr/år och 99 kr/år för familjemedlem
Läs om våra medlemsförmåner

♥️
  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
Stöd våra sponsorer