Gakpo: Vi gav allt, men det räckte inte

Bild till nyheten Gakpo: Vi gav allt, men det räckte inte
Anfallaren frustreras över den tappade ledningen mot West Ham och ännu en match utan seger i slutspurten av Premier League.

West Ham tog ledningen precis innan paus på London Stadium genom Jarrod Bowen. Det var en smäll som fick Liverpool att vakna till liv i den andra halvleken. Andy Robertson kvitterade till 1-1 innan Cody Gakpos avslut styrde via Angelo Ogbonna och Alphonse Areola in till 2-1. 

Liverpool lyckades dock inte behålla ledningen. En sällsynt period av West Ham-offensiv resulterade i att Michail Antonio kunde nicka in 2-2 som också blev slutresultatet.

– Det var inte det här resultatet vi ville få med oss, säger Gakpo till TNT Sports.

– Vi kom hit för tre poäng. Jag tycker att vi gör en bra match. I första halvleken kontrollerade vi spelet, men släppte in ett mål. Vi vet att det är svårt att vända, men vi gjorde två mål och sedan behövde vi ha behållit lugnet mer, behålla bollen och inte släppa in ett mål.

– Men det gjorde vi, så det är inte resultatet vi ville få med oss.

– Vi behövde bara gå för det (i andra halvlek). Vi har visat flera gånger under säsongen att vi kan vända ett underläge. Det var budskapet i paus, att bara gå ut och ge allt. Jag känner att vi gjorde det, men sedan släppte vi tyvärr in målet.

* * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * *

Vi behöver ditt stöd under 2024!
Bli medlem/abonnera på LFC.se
299 kr/år och 99 kr/år för familjemedlem
Läs om våra medlemsförmåner

♥️
  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
Stöd våra sponsorer