Nya LFC-Podden - Möt panelen (Del 3)

Bild till nyheten Nya LFC-Podden - Möt panelen (Del 3)
Under de senaste tre säsongerna har Supporterklubbens egen Podcast - LFC-Podden - rullat på i etern och givit en extra dimension av analyser och åsikter i stort sett varenda vecka. Inför kommande säsong får Podden dock ny form och vi tänkte nu låta er lära känna panelen innan säsongspremiären den 25 juli!

LFC-Podden är alltså snart tillbaka och vi har under sommaren förberett oss genom att bygga upp en härlig grupp människor som kommer att synas och höras under kommande säsong. Det blir en del välkända namn, men också ett par nya röster.

Under en veckas tid kommer vi därför att presentera hela gänget som en liten teaser inför säsongspremiären nästa måndag, den 25 juli.

I lördags kunde ni läsa om Fredrik Aidefors och igår skrev vi om nytillskottet, Kristian Andersson. Idag har turen nått Daniel Forssell. En långtida medarbetare här på sajten som nu också ska bli en mer frekvent del av LFC-Podden!

Image and video hosting by TinyPic
* Daniel till vänster (och en sneak peak på Carl och Jocke som också kommer att delta i Podden!)

Namn: Daniel Forssell
Ålder: 25
Sysselsättning: Personalansvarig Uniflex Bemanning AB
Bor: Borås

Hur kom det sig att du blev Liverpoolsupporter?

När jag började spela fotboll så hade jag en Owentröja och jag har en storebror som också är röd – vet inte om det är anledningarna – men de kan säkert ha spelat in. Förhoppningsvis var det väl ett bländande spel som startade intresset någon gång innan millennieskiftet och byggdes på med vidare triumfer.

Vilket är det häftigaste minnet du har kopplat till Liverpool?

Det är ju svårt att inte svara Champions League-triumfen 2005 och FA-cupfinalen 2006 som de finaste ögonblicken som Liverpoolsuporter, men mina två häftigaste minnen är nog ”guldruschen” säsongen 13/14 (har aldrig haft så konstant hög puls under så lång tid) samt stämningen innan, under och efter semifinalen mot Villareal förra säsongen där vi landade i Manchester sent på matchdagen och åkte rakt upp till Anfield och mötte spelarbussen i en sällan skådad folkfest. Svårslaget.

När blev du medlem i Supporterklubben? – Och varför?

Jag tror att jag blev medlem första gången 2009 – då helt enkelt för att ha kontakt med likasinnade via forumet och följa laget så gott det gick. 2010 började jag även som skribent, vilket jag fortsatt med sedan dess och för två år sedan valdes jag in till ledamot i styrelsen – ett hedersuppdrag!

Vem är din favoritspelare i dagens trupp? – Och varför?

Jag är så pass tråkig att jag inte riktigt har någon favoritspelare i vår nuvarande trupp, utan det finns många som jag håller lika högt. Har alltid varit en förespråkare för Jordan Henderson, så kaptenen kanske ligger lite, lite varmare om hjärtat, men det finns ingen som sticker ut mycket mer än någon annan. Coutinho, Sturridge, Emre Can, Firmino… Jag hade kunnat fortsätta ett tag. Jürgen Klopp min nuvarande Liverpoolfavorit!

Tror du att vi får se mer aktivitet under sommarens transferfönster?

Jag tror och hoppas verkligen det!

Någon drömvärvning?

Ingen speciell spelare, men vill gärna ha in några vassa spelare som kan spetsa till konkurrensen om platserna.

Hur tror du det kommer att gå kommande säsong?

Jag tror tyvärr att vi kan få det kämpigt då konkurrensen i Premier League är oerhört tuff. Lag som vi för några år sedan såg som dussinlag gör lika bra och ibland bättre värvningar än oss. Jag tror dock att vi kan gynnas av att inte spela i Europa, likt några bra säsonger tidigare. Vill inte vara negativ, men det blir tufft.

Vad ska bli roligast med att vara en kontinuerlig del av Sveriges största LFC-podd?

Att få kontakt med ännu fler supportrar som lyssnar och få äran att diskutera världens bästa klubb. Ytterligare ett hedersuppdrag! 

Vi hälsar Daniel välkommen som en fast del av Podden och ser fram emot massvis med tycken och tankar kring Liverpool under kommande säsong.

LFC-Podden kan ni lyssna på via iTunes (sök och följ LFC Podden) eller via SoundCloud.com/lfcpodden.

Ni kan också följa Podden på Twitter (www.twitter.com/lfcpodden) för att alltid vara uppdaterade kring nya avsnitt.


0 kommentarer

  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
Stöd våra sponsorer