"Can måste in i elvan"

Bild till nyheten "Can måste in i elvan"
LFC Podden har åter samlat krafterna och spelat in ett avsnitt där Sevilla-matchen snackas ner och nytt sikte tas mot lördagens toppmöte mot Chelsea.

Det blev ett smärtsamt kryss i Spanien och självfallet ger panelen sin syn på det som började så bra och avslutades i vad som nästan kunde liknas vid en kollektiv kollaps. 

Vad kunde ha gjorts tidigare och vad har vi att lära från detta?

Det diskuteras också kaptensmaterial, med hänsyn till att ingen riktigt verkade samla laget när det blåste som allra värst. 

Och sen blir det såklart sikte mot lördagens toppfight mot Chelsea. 

Vilka ändringar vill Podden se i startelvan och vad tror de egentligen om utgången?

Detta och mycket mer bjuds det på i veckans avsnitt. Så det är bara att spinna igång det i spelaren nedan.

I vanlig ordning presenteras avsnittet tillsammans med Spelbloggare.se och våra vänner på SverigeMotiv.se. Glöm för guds skull heller inte att just SverigeMotiv.se har dunkat in 15% rabatt på den grymma Istanbul-tavlan. Läs mer HÄR!

Ni kan också prenumerera på våra avsnitt löpande (och gratis) via Podcaster, iTunes eller andra tjänster som erbjuder podstreaming. Om du gillar podden blir vi givetvis glada om du även betygsätter oss hos din leverantör av Podcasts!

Ni hittar också våra avsnitt på SoundCloud.com/lfc-podden och för kontinuerlig info om nya avsnitt, tävlingar, omröstningar, diskussioner med panelen och möjligheter att ta upp vad ni vill höra i kommande avsnitt kan ni hänga med på Twitter, Instagram eller Facebook.


1 kommentarer

  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
Stöd våra sponsorer