Nya LFC-Podden - Möt panelen (Del 4)

Bild till nyheten Nya LFC-Podden - Möt panelen (Del 4)
Under de senaste tre säsongerna har Supporterklubbens egen Podcast - LFC-Podden - rullat på i etern och givit en extra dimension av analyser och åsikter i stort sett varenda vecka. Inför kommande säsong får Podden dock ny form och vi tänkte nu låta er lära känna panelen innan säsongspremiären den 25 juli!

LFC-Podden är alltså snart tillbaka och vi har under sommaren förberett oss genom att bygga upp en härlig grupp människor som kommer att synas och höras under kommande säsong. Det blir en del välkända namn, men också ett par nya röster.

Under en veckas tid kommer vi därför att presentera hela gänget som en liten teaser inför säsongspremiären på måndag, den 25 juli.

I lördags kunde ni läsa om Fredrik Aidefors, i söndags skrev vi om nytillskottet Kristian Andersson och igår nådde turen till Daniel Forssell. Idag tillhör ord och bild Carl Sundqvist. Medarbetare på LFC.nu sedan ett par år tillbaka och en tidigare "inhoppare" i podden. Nu ser vi fram emot att se (och höra) honom som en ordinarie del av gänget!

Namn: Carl Sundqvist
Ålder: 22 år
Bor: Söderhamn

Image and video hosting by TinyPic

Hur kom det sig att du blev Liverpoolsupporter?

Fick intresset från Michael Owen och Steven Gerrard under tidigt 2000-tal. Blev frälst efter att ha sett Istanbul-finalen på semester i Turkiet.

Vilket är det häftigaste minnet du har kopplat till Liverpool?

Istanbul helt klart. Utöver det några bra matcher jag sett på plats: LFC-Arsenal (5-1), LFC-Everton (4-0) och semifinalen mot Villarreal (3-0).

När blev du medlem i Supporterklubben? – Och varför?

Har varit medlem i många år. Det var det enda rätta - är man svensk och Liverpoolsupporter så ska man vara medlem.

Vem är din favoritspelare i dagens trupp? – Och varför?

Philippe Coutinho i konkurrens med Jordan Henderson och Emre Can. Jag gillar Coutinhos magi och finess samtidigt som jag beundrar Hendersons och Cans arbetsmoral.

Tror du att vi får se mer aktivitet under sommarens transferfönster?

Jag räknar med att det kommer gå en del spelare åt båda hållen. Vi behöver göra oss av med en del spelare och plocka in några truppspelare för att öka konkurrensen.

Någon drömvärvning?

En forward som kan göra 25+ mål. Gonzalo Higuain.

Hur tror du det kommer att gå kommande säsong?

Man måste gå in med inställningen att vi kommer topp 4, trots att det känns extra tufft i år.

Vad ska bli roligast med att vara en kontinuerlig del av Sveriges största LFC-podd?

Jag är en podcast-älskare. Så det ska bli roligt att prata om det bästa som finns med likasinnade, samt att dela med sig av åsikter till lyssnarna.

Vi hälsar Calle välkommen till Podden och ser fram emot ha höra honom som en ordinarie återkommande panelmedlem under kommande säsong!

LFC-Podden kan ni lyssna på via iTunes (sök och följ LFC Podden) eller via SoundCloud.com/lfcpodden.

Ni kan också följa Podden på Twitter (www.twitter.com/lfcpodden) för att alltid vara uppdaterade kring nya avsnitt.


2 kommentarer

  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
Stöd våra sponsorer